Foibekartanolla toimii eri alojen huippuammattilaisista koostuva Advisory Board – Pyysimme jäseniä esittelemään toisensa

Foibekartanolla toimii eri alojen huippuammattilaisista koostuva Advisory Board, joka kokoontuu noin kuuden viikon välein. Toimitusjohtajaa ja johtoryhmää strategisissa asioissa sparraava Advisory Board tuo Foibekartanoon arvokasta monialaista asiantuntijanäkemystä.

Pyysimme jäseniä esittelemään toisensa.

Johanna Tolonen ja Helka Hosia

Vasemmalta  Johanna Tolonen ja Helka Hosia

 

Helka Hosia Johanna Tolosesta:

“Advisory Board -työ on opettanut ensimmäisen vuoden aikana ainakin sen, että terveyden- ja sosiaalihuollossa elintärkeää moniammatillisuutta voi entisestään rikastaa ottamalla yhteiseen tekemiseen muiden alojen huippuosaajia. Johannan hengästyttävän pitkä johtamiskokemus matkailun, tapahtumien ja kulttuurin saroilta näkyy ja tuntuu Advisory Boardin tekemisessä juuri näin. Erityisesti olen arvostanut ja oppinut Johannan näkemyksistä asiakaskokemuksen ja henkilöstön johtamisesta.”

Johanna Tolonen Helka Hosiasta:

“Geriatriaan erikoistunut hallintoylilääkäri @HelkaHosia on pitkään pohtinut, mihin katosi optimismi, ilo ja positiivinen energia vanhusten tuettuun asumiseen ja hoivaan liittyvissä keskusteluissa. Tämän positiivisen energian hän löysi Foibekartanon yrityskulttuurista.

Ikäihmisten asumispalvelualaa on perinteisesti rasittanut työvoimapula ja myös osin piintyneet asenteet. Niitä on syytä ravistella. Helka onkin tuonut Advisory Boardiin substanssiasiantuntijana arvokkaan lisän. Lisäksi Helkaa on kiehtonut Advisory Boardin moniammatillisuus, jossa hienolla tavalla yhdistyy jäsenten erilainen osaaminen.

Minulla on ollut ilo tutustua Helkaan. On ollut kiinnostavaa kuunnella, kuinka hän kykenee siirtymään perinteisemmästä lääketieteellisestä hoiva-ajattelusta aivan uuteen kontekstiin kuten palveluita tarjoavaan elämysalaan.”

 

Raili Hilakari ja Suvi Hirvonen-Ere

Vasemmalta Raili Hilakari ja Suvi Hirvonen-Ere

 

Suvi Hirvonen-Ere Raili Hilakarista:

”Raili on laaja-alaisesti yhteiskunnassa verkostoitunut johtamisen ja hallinnon huippuammattilainen erityisosaamisenaan laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteiden ja palveluiden hankintaprosessit. Kokeneena toimitusjohtajana hän on optimistinen, rakentava, muut huomioiva ja sitkeä. Hän on lisäksi tuore hyvinvointioikeuden väitöskirjatutkija.”

Raili Hilakari Suvi Hirvonen-Erestä:

”Suvi on innostava ja innostunut, tavoiteorientoitunut johtaja. Johtajana, juristina ja oikeustieteen tohtorina hänellä on sanat ja numerot hallussa – ja vaikuttava ansioluettelo. Suvi on ihmisenä empaattinen ja avulias.”