Tarinoita Foibekartanolta -blogi

Katri Mervilä-Puhakka työskentelee Foibekartanolla Hyvän elämän valmennuspäällikkönä yksikössä, joka tuottaa Hyvän elämän koti-, siivous-, fysioterapia- sekä Hyvinvointihotellin palveluita. Erityisenä kiinnostuksen kohteena hänellä on Green Care, jolla tarkoitetaan luontoon tukeutuvien menetelmien ammatillista, vastuullista ja tavoitteellista hyödyntämistä hyvinvointipalvelujen tuottamisessa.

Katri kirjoittaa Tarinoita Foibekartanolta -blogia, johon pääset tästä.

Foibekartanolla kokeillaan miten Apple Watch lisää hyvinvointia

Yhä useamman ranteesta löytyy tänä päivänä älykello. Voidaankin sanoa, että oman terveyden ja hyvinvoinnin seurannasta on tulossa arkipäivää - myös työelämässä. Trendin ansiosta hyvinvointi- ja terveysteknologia on kovassa nosteessa, luonnollisesti myös sosiaali- ja terveysalalla. Foibekartanolla hyvinvointi- ja terveysteknologian osaamista on edistetty osallistumalla alan koulutuksiin ja seminaareihin sekä ottamalla yhteisöön hyvinvointiteknologiaopiskelijoita.  Siirry blogiin.

Kiti Müller: Luovat kädet ja tekemisen kipinä mielessä Foibekartanossa

Ruska oli upeimmillaan, kun lokakuussa vierailin Foibekartanossa; ikäihmisten asumis- ja palveluyhteisössä. Pidin siellä esityksen siitä, kuinka käsillä tekeminen pistää vipinää aivojen hermoverkkoihin ja virkistää mieltä. Iltapäivän mittaiseksi venynyt vierailu antoi minulle virtaa moneksi päiväksi. Piristysruiske koronaviruspandemian poikkeusaikana pisti ajatukseni laukkaamaan ja sormenpäilläni näppäilemään tämän blogin. Lue blogi