Ravintola Flyygeli

Hyvä ja maistuva ruoka kuuluu oleellisena osana Foibekartanon hyvään elämään ja arkeen. Ravitsemuksella on keskeinen merkitys ja tehtävä ikääntyneiden ihmisten terveyden, toimintakyvyn ja elämänlaadun tukemisessa. Valoisassa kartanoravintola Flyygelissä valmistetaan perinteistä maistuvaa kotiruokaa ja leivonnaisia viikon jokaisena päivänä. Ravintola Flyygeli on avoinna aukioloaikojen puitteissa kaikille.

Ravintola Flyygeli on avoinna viikkokirjeen mukaisesti. Lue viikkokirje tästä.
Foibekartanon asukkaat voivat tilata ateriat tarvittaessa kotiovelleen. Lisätiedot ja tilausohjeet: Ravintola Flyygeli, ateriatilaukset 050 461 1889 

Aamiainen (kesäaikaan tarjolla sisäpihalla Kirsikkapaviljongissa)
arkisin klo 8.30–9.30
viikonloppuisin ja pyhinä klo 9-9.30

Aamiainen sisältää mm. puuroa, sämpylöitä, leikkeleitä, kananmunia.
Hinta 5 euroa. 
 
Lounas päivittäin klo 12.00–13.00
Lounaaseen kuuluu pääruoka, salaattipöytä, jälkiruoka, ruokajuomat ja kahvi.
Hinta eläkeläisille 9,50 (su ja juhlapyhät 12,30) euroa
Hinta muille 10,80 (su ja juhlapyhät 14,00) euroa

Päivällinen
arkisin klo 16-17.30
viikonloppuisin ja pyhinä klo 14-15.30

Tarjolla on lounaslistan päivän toinen ruoka. Päivällisen hinta 6,50€

Iltapäiväkahvila
arkisin klo 14.00-17.30
viikonloppuisin ja pyhinä klo 14-15.30

Torstaisin klo 14-15 kartanogrilli kuumana terassiteltassa - myynnissä grilimakkaraa ja mehua

 

Tilaisuuksien järjestäminen Ravintola Flyygelissä

Ravintolamme tarjoaa puitteet myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Lähetä meille yhteystietosi ja kuvaile suunnitteilla oleva tilaisuus, niin otamme sinuun yhteyttä. Tarjousta laskiessa tarvitsemme tiedot tilaisuuden luonteesta, kestosta ja henkilömäärästä sekä menutoiveen. Mainitse myös erikoistoiveet. 

Henkilökuntamme auttaa teitä suunnittelemaan onnistuneet juhlat ja tilaisuudet. 

Yhteystiedot:

Iida Tieketo
Hyvän elämän ravintolapäällikkö
iida.tieketo@foibekartano.fi
Puh. 050 473 7536

Lounaslista Ravintola Flyygeli

21.4.–27.4. VIIKKO 17

VL = Vähälaktoosinen L = Laktoositon G = Gluteeniton M = Maidoton VS = Sisältää tuoretta valkosipulia

Maanantai 21.4.

  • Karjalanpaisti M,G peruna
  • Kasviskiusaus L,G,T (tarjoillaan päivällisellä)                    
  • Mustikkakiisseli M,G

Tiistai 22.4.

  • Ruotsalaiset lihapullat M ruskeakastike L muusi L,G puolukkahillo M,G
  • Kesäkeitto L,T
  • Ruotsalainen enkelivaahto (Änglamat) L

Keskiviikko 23.4.

  • Etiopialainen pasta L,VS
  • Juureskeitto L,G,T
  • Mansikkapirtelö L,G         

Torstai 24.4.

  • Lapinukon keitto L,G,T
  • Kana-makaronilaatikko L
  • Punaherukkatalkkuna L

Perjantai 25.4.

  • Kebabkastike L,G riisi
  • Ezogelin corba eli morsmaikun keitto M,G,VS  
  • Revani, turkkilainen mannakakku L                                                                                                    

Lauantai 26.4.

  • Ranskalainen burgundinpata L,VS peruna
  • Ranskalainen sipulikeitto Flyygelin tapaan M,T (tarjoillaan päivällisellä)
  • Marjaclafoutis eli marjauunivanukas L

Sunnuntai 27.4.

  • Pähkinäbroileria thaimaalaisittain L,G riisi/peruna
  • Tom kha gai- thaimaalainen tofukeitto M,G,V (tarjoillaan päivällisellä)
  • Kookospannacotta L,G mansikka-limekastike M,G