Tervetuloa liikkumaan Foibekartanon kuntosalille ja lämminvesialtaalle

Foibekartanon Päätalolta löydät ikäihmisille suunnitellun kuntosalin ja viihtyisän lämminvesialtaan.  Lippuja kuntosalille ja altaalle voit ostaa asiakaspalvelusta, joka on  avoinna arkisin klo 13–15.  Lippuja kuntosalille ja altaalle myydään yksitellen ja 10 kerran sarjalippuina. Foibekartanolla asuvat voivat käyttää näitä palveluita vapaasti aukioloaikojen puitteissa.

Foibekartanon kuntosali

Foibekartanon kuntosalilla on kotimaiset HUR:n laitteet, jotka on suunniteltu erityisesti ikäihmisiä ajatellen. Rauhallinen ja viihtyisä kuntosali tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun niin yksin kuin ryhmässä. Mikäli kuntosalilaitteiden käyttö ei ole sinulle tuttua tai muuten kaipaat ohjausta harjoitteluun, olethan yhteydessä fysioterapeutteihimme. Fysioterapeutin tuella ja ohjauksella saat harjoittelusta enemmän irti.

  • Asukkaamme voivat käyttää kuntosalia ilman ajanvarausta:
     viikko-ohjelmamme mukaisesti. Katso ajat tästä
  • Edellytämme kasvomaskin käyttöä koko saliharjoittelun ajan.

Foibekartanon lämminvesiallas

Rentoudu lämminvesialtaassa, nauti vesihieronnasta tai kuntoile allasryhmässä. Foibekartanon altaalla ei tule vilu, sillä vesi on aina noin 32-asteista. Uinnin päätteeksi on hyvä piipahtaa löylyissä kartanosaunassa.

  • Uima-allas ja päätalon saunat ovat asukkaidemme käytettävissä ilman ajavarausta viikko-ohjelmamme mukaisesti. Katso ajat tästä

Fysioterapeuttien ohjaamat liikuntaryhmät

Allasjumpparyhmät

Allasjumppa on tehokas ryhmäliikunnan muoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Asiakkaiden turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi allasjumpat järjestetään ryhmittäin.

Syksyn allasjumpat alkavat elokuussa seuraavalla tavalla:

·         Maanantaiaamun ryhmä alkaa ma 14.8.2023 klo 9.45

·         Torstai-iltapäivän ryhmä alkaa to 17.8.2023 klo 15

·         Allasjumppa 10 kertaa maksaa 130 €

·         Paikat allasjumpparyhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla tai puhelimitse:

Hyvän elämän valmentaja, fysioterapeutti
Jay González
jay.gonzalez@foibekartano.fi
puh. 050412 1751

 

Kuntosaliryhmä

Kuntosaliryhmä sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin kävijöille. Tunti pitää sisällään 10 minuutin alkulämmittelyn, harjoittelun kuntosalilaitteilla ja yhdessä tehtävät loppuvenytykset. Ryhmään mahtuu 6 kuntoilijaa.

Kuntosaliryhmä kokoontuu Päätalon kuntosalilla. Kuntosaliryhmä 10 kertaa maksaa 90 €. Paikat ryhmään täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Syksyn kuntosaliryhmä alkaa 15.8.2023 klo 14-15.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla tai puhelimitse:


Hyvän elämän valmentaja, fysioterapeutti
Tuuli Rekikoski
tuuli.rekikoski@foibekartano.fi
puh. 050 454 7540

Ulkoliikuntaryhmä

Tervetuloa harrastamaan liikuntaa 5.6.-27.7.2023 Foibekartanon ihanissa kesäisissä maisemissa! Ulkoliikuntaryhmien ohjaajina toimivat fysioterapeutit Tuuli Rekikoski ja Jay Gonzalez. 

Ulkoliikuntaryhmiä on kaksi:

tiistaina klo 14.30–15.30 ryhmä apuvälineillä liikkuville

torstaina klo 14.30–15.30 ryhmä ilman apuvälineitä liikkuville

Ulkoliikuntatunti koostuu alkulämmittelystä, kävelylenkistä, tasapainoharjoittelusta ja loppuverryttelystä. Ulkoliikuntaryhmä kokoontuu tunnin aluksi tanssilavan luona. Tunnille tullessasi pukeuduthan säähän sopivasti ja puethan jalkaasi hyvät jalkineet ja otathan mukaasi vesipullon!

Kesä-heinäkuun harjoitukset maksavat 20€ ja summa laskutetaan ensimmäisen osallistumiskerran jälkeen. Ilmoittaudu mukaan heti, sillä paikkoja on rajoitetusti:

Jay Gonzalez 050 4121751 (jay.gonzales@foibekartano.fi)

Tuuli Rekikoski 050 4547540 (tuuli.rekikosk@foibekartano.fi )

Tervetuloa uimaan ja liikkumaan!