Kuntosali ja lämminvesiallas

Foibekartanon sydämesta löydät monipuolisen kuntosalin sekä viihtyisän lämminvesialtaan, joiden avulla kunnon ylläpito on helppoa.
Asiakaspalvelumme (avoinna arkisin klo 13-15) myy kuntosalille ja altaalle yhden tai 10 kerran lippuja – kartanokorttilaisena saat käyttää näitä palveluita vapaasti aukioloaikojen puitteissa.

Foibekartanon kuntosali

Foibekartanon kuntosalilla on kotimaiset HUR:n laitteet, jotka ovat erityisesti ikäihmisille suunniteltuja. Rauhallinen ja viihtyisä kuntosali tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun yksin tai ryhmässä. Fysioterapeuttimme ovat tarvittaessa tukenasi opastamassa ja neuvomassa.

  • Asukkaamme voivat käyttää kuntosalia ilman ajanvarausta:
     ma, ke ja pe klo 8–11, 12–16
     ti ja to klo 8–11, 14–16
  • Toistaiseksi kuntosalilla voi olla samanaikaisesti kolme itsenäisesti kuntoilevaa asukasta; tämän lisäksi salilla voi harjoitella Hyvän elämän valmentaja asiakkaansa kanssa.
  • Edellytämme kasvomaskin käyttöä koko saliharjoittelun ajan.

Foibekartanon lämminvesiallas

Rentoudu lämminvesialtaassa, nauti vesihieronnasta tai kuntoile allasryhmässä. Foibekartanon altaalla ei tule vilu, sillä vesi on aina n. 32-asteista. Uinnin päätteeksi on hyvä piipahtaa löylyissä kartanosaunassa.

  • Uima-allas ja päätalon saunat ovat asukkaidemme käytettävissä ilman ajavarausta ma-ti klo 13–15 ja to klo 8–10 ja 13-15​​​​​​​

Foibekartanon vesijumpat

Vesijumppa on tehokas ryhmäliikunnan muoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Foibekartanon allasryhmä käynnistyy maanantaina 16.8.2021 klo 9.45.

Vesijumppaan on mahdollista ostaa asiakaspalvelusta

  • 2 kerran kortti 30€
  • 6 kerran kortti 80€

asiakaspalvelun aukioloaikoina (arkisin klo 13-15).

 

Tervetuloa uimaan ja liikkumaan!