Tervetuloa liikkumaan Foibekartanon kuntosalille ja lämminvesialtaalle

Foibekartanon Päätalolta löydät ikäihmisille suunnitellun kuntosalin ja viihtyisän lämminvesialtaan.  Lippuja kuntosalille ja altaalle voit ostaa asiakaspalvelusta, joka on  avoinna arkisin klo 13–15.  Lippuja kuntosalille ja altaalle myydään yksitellen ja 10 kerran sarjalippuina. Foibekartanolla asuvat voivat käyttää näitä palveluita vapaasti aukioloaikojen puitteissa.

Foibekartanon kuntosali

Foibekartanon kuntosalilla on kotimaiset HUR:n laitteet, jotka on suunniteltu erityisesti ikäihmisiä ajatellen. Rauhallinen ja viihtyisä kuntosali tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun niin yksin kuin ryhmässä. Mikäli kuntosalilaitteiden käyttö ei ole sinulle tuttua tai muuten kaipaat ohjausta harjoitteluun, olethan yhteydessä fysioterapeutteihimme. Fysioterapeutin tuella ja ohjauksella saat harjoittelusta enemmän irti.

  • Asukkaamme voivat käyttää kuntosalia ilman ajanvarausta:
     viikko-ohjelmamme mukaisesti. Katso ajat tästä
  • Edellytämme kasvomaskin käyttöä koko saliharjoittelun ajan.

Foibekartanon lämminvesiallas

Rentoudu lämminvesialtaassa, nauti vesihieronnasta tai kuntoile allasryhmässä. Foibekartanon altaalla ei tule vilu, sillä vesi on aina noin 32-asteista. Uinnin päätteeksi on hyvä piipahtaa löylyissä kartanosaunassa.

  • Uima-allas ja päätalon saunat ovat asukkaidemme käytettävissä ilman ajavarausta viikko-ohjelmamme mukaisesti. Katso ajat tästä

Fysioterapeuttien ohjaamat liikuntaryhmät

Allasjumpparyhmät

Allasjumppa on tehokas ryhmäliikunnan muoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Asiakkaiden turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi allasjumpat järjestetään ryhmittäin.

Kevään allasjumpat alkavat tammikuun alussa seuraavalla tavalla:

·         Maanantaiaamun ryhmä alkaa ma 9.1.2023 klo 9.45

·         Torstai-iltapäivän ryhmä alkaa to 12.1.2023 klo 15

·         Allasjumppa 10 kertaa maksaa 130 €

·         Paikat allasjumpparyhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla tai puhelimitse:

 Hyvän elämän valmentaja, fysioterapeutti
Jay González
jay.gonzalez@foibekartano.fi
puh. 050412 1751

 

Kuntosaliryhmä

Kuntosaliryhmä sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin kävijöille. Tunti pitää sisällään 10 minuutin alkulämmittelyn, harjoittelun kuntosalilaitteilla ja yhdessä tehtävät loppuvenytykset. Ryhmään mahtuu 6 kuntoilijaa.

Kuntosaliryhmä kokoontuu Päätalon kuntosalilla. Kuntosaliryhmä 10 kertaa maksaa 90 €. Paikat ryhmään täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Kevään kuntosaliryhmä alkaa 10.1.2023 klo 14-15.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla tai puhelimitse:


Hyvän elämän valmentaja, fysioterapeutti
Tuuli Rekikoski
tuuli.rekikoski@foibekartano.fi
puh. 050 454 7540

Tervetuloa uimaan ja liikkumaan!