Vuokra-asunnot

Foibekartanon vuokra-asunnot sijaitsevat vehreässä ympäristössä Vantaan Asolan alueella. Asunnot tarjoavat turvallisen ja esteettömän kodin, jossa voit asua itsenäisesti vuokralla. Halutessasi ja tarpeen mukaan voit ostaa hyvinvointi- ja hoivapalveluita. Foibekartano on savuton alue.

Asukkaillemme on tarjolla monipuolisesti tekemistä, ohjelmaa ja hauskoja tapahtumia. Apua ja palveluita saa juuri niin paljon kuin itse haluaa. Arjen helpottamiseksi on tarjolla mm. ateria-, koti- ja fysioterapiapalveluita. Vuokrasopimuksiin sisältyy myös erikseen ilmoitettavat palvelut.
Foibekartanon asunnot ovat kooltaan 35–65 m2 ja vuokrat 700–1250 €/kk. 

Osa asunnoistamme on valtion tukemia ARA-asuntoja, joiden asukasvalinnassa noudatetaan kuntakohtaisesti vuosittain vahvistettavia varallisuusrajoja. Lisätietoja Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksesta (ARA).

Kiinnostuitko vuokra-asumisesta Foibekartanolla? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

yhteydenottopyyntö2.png

Vapaat vuokra-asunnot

Ei vapaita asuntoja tällä hetkellä. Voit täyttää asuntohakemuksen ja jäädä jonottamaan mahdollisesti vapautuvia asuntoja.

Näin haet vuokra-asuntoa Foibekartanolta

Kaikkiin vuokra-asuntoihimme haetaan samalla lomakkeella. Liitä mukaan viimeisin verotustodistus.

  • Sähköisesti täytettävä lomake
  • Tulostettavat lomakkeet DOC ja PDF
  • Hakemuslomake on myös noudettavissa ja täytettävissä asiakaspalvelussamme

Asuntohakemus on voimassa 12 kk allekirjoittamisesta.

Sopivan asunnon vapautuessa

Otamme hakijoihin yhteyttä vasta mahdollisesti sopivan asunnon vapautuessa tai lisätietoja tarvitessamme. Kutsumme hakijan katsomaan asuntoa ja hakijan hyväksyttyä sen, teemme vuokrasopimuksen sekä laskut takuuvuokrasta (1 kk vuokraa vastaava, joka tulee olla maksettu ennen muuttoa) ja vuokrasta.
Foibekartanon alueeseen ja palveluihin voi tutustua omatoimisesti, käymällä esimerkiksi Ravintola Flyygelissä ruokailemassa. Tarkempaa esittelyä varten kannattaa varata aika asiakaspalvelijaltamme.

Lisätietoja:

Vuokra-asunnot
puh. 050 473 6633
ark. klo 8-16

tai

Asiakaspalvelu
Avoinna arkisin klo 13-15
foibe@foibekartano.fi
Puh. 09 851 851