Asukastarinoita

Tervetuloa Hyvän elämän yhteisöön! Panostamme toimintaan, joka edistää asukkaidemme terveyttä ja hyvinvointia. Meillä lauletaan, retkeillään, juhlitaan ja hoidetaan yhdessä puutarhaa ja eläimiä. Myös hengellisellä harrastustoiminnalla ja messuilla on tärkeä rooli yhteisömme jäsenille.

Irene, 76

Asukastarinoita Irene2.jpg

”Foibekartano on täydellinen asuinpaikka minulle. Täällä on hienot yhteisötilat ja paljon toimintaa. Vietän yhteisissä tiloissa oikeastaan kaikki päivät. Ne ovat toinen kotini. Mukavaa on myös se, että kaikki kolme tytärtäni asuvat pääkaupunkiseudulla. Nuorin tyttäreni Satu asuu vain 4 kilometrin päässä Foibekartanolta ja sinne on aina mukava lenkkeillä kylään.” 
 
Toini, 91

asukastarinoita_toini.jpg

”Olen nyt paljon paremmassa kunnossa kuin 15 vuotta sitten, kun muutin tänne. Olen vain pikkuhiljaa parantunut ja voin oikein hyvin tällä hetkellä. Foibekartanolla saa olla juuri niin kuin haluaa, kukaan ei määrittele toisen olemista. Ystävät ympärillä merkitsevät paljon. Täällä ei tarvitse olla yksin.” 
 
Aino, 94

asukastarinoita_aino.jpg

”Muutin neljä vuotta sitten mieheni kanssa tänne Foibekartanoon. Kaksi vuotta kerittiin asumaan yhdessä. Täällä on vanhan ihmisen hyvä olla. Täällä pärjää ja tulee toimeen, apua saa aina, kun tarvitsee."
 
Pertti, 79

asukastarinoita_pertti.jpg

"Kävin Foibekartanolla keväällä 2018 parturissa ja kysyin samalla miten tänne pääsisi asumaan. Pian jo asuinkin täällä, sillä silloin erääseen asuntoon oli tullut peruutus ja sain sen. Foibekartanolla on parasta tosi hyvä ja mukava henkilökunta. Lisäksi tämä sijaitsee mukavalla paikalla. Osallistun kerran viikossa järjestettävään kuntosaliryhmään ja tapaan kavereita kartanosaunassa." 
 
Ritva, 76

asukastarinoita_ritvah.jpg

”Parasta täällä asumisessa on se, että minulla on riittävän suuri vuokra-asunto; kolme huonetta ja tupakeittiö. Pidän tilasta. Lisäksi myös se, että täällä tapaa paljon tuttavia, joiden kanssa jutella ja harrastaa.” 
 
Ritva, 89

asukastorinoita_ritvak.jpg

”Täällä on ollut todella mukava asua. Erilaista yhteisöllistä toimintaa ja juhlia on paljon. Jos kuitenkin haluaa olla rauhassa, se onnistuu laittamalla oman asunnon oven kiinni.” 
 
Irma, 93

asukastarinoita_irma.jpg

”Olen viihtynyt Foibekartanolla todella hyvin. Nautin siitä, että minulla on oma kaunis koti ja omat huonekalut. Hyvän elämän kotipalvelut laittaa lääkkeeni kerran viikossa ja auttaa viikkosaunassa, muuten pärjäilen vielä omin avuin. Syön kaikki ateriat Ravintola Flyygelissä ja olen tullut niin laiskaksi, etten viitsi enää edes kahvia keittää kotona. Juon senkin nykyään Ravintola Flyygelissä. Seurassa se maistuu paremmalta." 
 
Niilo, rintamaveteraani, 93

asukastarinoita_niilo.jpg

"Turvallisuus on parasta täällä Foibekartanolla. Täällä liikkuu aina päivisin ihmisiä ja henkilökuntaa. Naapurit ei rähise, eikä känniset riehu. Arvostan myös sitä, että sijaitsemme vähän sivussa."