Julkaistu 18.11.2021

                                                                                   

    18.11.2021

Hyvät kotitalojen läheiset

 

Tervetuloa Foibekartanolle! On upeaa, että voimme tavata toisiamme kauniissa ympäristössä turvallisesti.

Toivoisimme, että sopisitte tapaamisista etukäteen. Näin voimme varmistaa sen, että läheisenne on hereillä vierailun aikana ja, että kotitaloon ei tule koronariskiä lisäävää ruuhkaa. Tulettehan vierailulle vain terveenä. Myös kotitalossa asuvan läheisenne tulee olla oireeton tapaamisten aikana.

Kotitalossa vieraillessanne teidän tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja käyttää kirurgista suunenäsuojusta. Huolehdittehan myös siitä, että pidätte kotitalon muihin asukkaisiin reilua kahden metrin turvaväliä. Toivomme, että vältätte ylimääräistä liikkumista kotitalon muissa tiloissa. Noudatattehan kotitalossa ollessanne Hyvän elämän valmentajien ohjeita.

Sään salliessa rohkaisemme teitä ulkoilemaan yhdessä läheisenne kanssa Foibekartanon alueella. Foibekartanon pihapiirissä on esteettömiä kävelyreittejä ja viihtyisiä kohtaamispaikkoja.  Foibekartanon alueelle on myös rakennettu turvalliseen tapaamiseen sopivia tiloja. Näitä tiloja ovat esimerkiksi Kotitalo 1:n käytössä oleva Omenapaviljonki ja kaikkien käytössä oleva Kartanopaviljonki. Kotitaloista 2 ja 3 löytyy myös lasitetut ja infrapunalämmittimillä varustetut parvekkeet.

Läheiseenne voitte myös olla yhteydessä puhelimitse, tekstiviestillä, etäyhteydellä, sähköpostitse ja kirjeitse. Jokaisen Kotitalon kaikissa kerroksissa on isonäyttöinen Digikorneri, jonka kautta on helppo olla yhteydessä läheiseen, vaikka pidemmänkin matkan takaa. Hyvän elämän valmentajat auttavat ja tarvittaessa neuvovat yhteydenpitovälineiden käytössä.

 

Yhteistyöterveisin,

 

Salla Seppänen

Johtaja, Hyvän elämän palvelutalot

Kotitalo 1

 

Kaisa Osolanus

Hyvän elämän valmennuspäällikkö

Kotitalo 2

 

Jeniina Lintumäki

Hyvän elämän valmennuspäällikkö

Kotitalo 3

 

Anne Heiskanen-Erhinmwingbovo

Hyvän elämän valmennuspäällikkö

Kotitalo 3