Julkaistu 27.9.2021

Sairaanhoitaja, tule Foibekartanolle Hyvän elämän valmentajaksi!

Tehtävänämme Foibekartanolla on mahdollistaa ikäihmisten hyvä ja merkityksellinen elämä. Tinkimättömästi ja edelläkävijän rohkeudella luomme elämyksiä ja rakennamme yhdessä hyvää arkea ja juhlaa asukkaillemme. Kartanon pihapiiri ja vaihtuvat vuodenajat tarjoavat upeat puitteet Hyvän elämän palvelutalossa asuville (tehostettu palveluasuminen) ikäihmisille.

Etsimme reippaaseen ja iloiseen joukkoomme sairaanhoitajaa, Hyvän elämän valmentajaa. Työssä on mahdollista toimia myös tiimivalmentajana. Aikaisempi kokemus vanhuspalveluista ja ikäihmisten hyvän arjen mahdollistamisesta sekä oman työn ja työyhteisön kehittämisestä katsotaan eduksi.


Edellytyksenä on, että sinulla on sairaanhoitajan tutkinto (laki 559/1994 5 §). Työhösi kuuluu perus- ja sairaanhoito sekä yhteistyö läheisten, lääkärin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kyky toimia ripeästi ja proaktiivisesti muuttuvissa tilanteissa ja omaat hyvät kehittämis- ja ongelmanratkaisutaidot. Ennen kaikkea, olet rohkea ja hyvä tyyppi! Sinulla on suuri sydän ja haluat olla mukana yhdessä asukkaidemme ja heidän läheistensä kanssa kehittämässä hyvän elämän vanhuspalveluja.
Strategiamme mukaisesti ikäihminen näkyy ja kuuluu niin Foibekartanolla kuin laajemminkin yhteiskunnassa. Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja edellytämme sinulta kiinnostusta someviestintään. Meidät löydät Twitteristä, Facebookista, YouTubesta ja nettisivuiltamme ( www.foibekartano.fi). Foibekartanon alueella on kotieläimiä, kuten kanoja, kissoja, koiria, jättikaneja ja kesäisin myös lampaita. Eläimistä huolehtiminen asukkaiden kanssa kuuluukin jokaisen kartanolaisen työnkuvaa.

Lisätietoja asiasta:

Johtaja, Hyvän elämän palvelutalo, Salla Seppänen, p. 050 3252373
salla.seppanen@foibekartano.fi