Julkaistu 1.9.2021

Syksy.
Mitä se tarkoittaa sinulle? Miten näet syksyn? Entä syksyn värit?

Radio Foibekartano avasi nyt kuvakisan!

Osallistu Syksy-kilpailuun aiheeseen sopivalla valokuvalla tai teoksella 1.-30.9.2021.

Kilpailukuvia/teoksia esitellään syyskuun ajan joka tiistai klo 10 Radio Foibekartanon YoutubeLive-lähetyksissä Foibekartanon Youtube-kanavalla ja niitä voidaan julkaista myös muissa kanavissa/medioissa.
Osallistujien kesken arvotaan ti 5.10. Foibekartanon yllätyskassi!

Toimita kuva tai teos (tai kuva teoksesta) otsikolla ”SYKSY” joko sähköpostitse foibe@foibekartano tai Foibekartanon päätalon (Sairaalakatu 7) pääoven viereiseen postilaatikkoon 1.-30.9.2021

Kirjoita mukaan nimesi ja arvontaan osallistuessasi yhteystieto (puhelinnumero,sähköpostiosoite tai postiosoite).
Esittely kuvasta/teoksesta (paikka, aika, muuta?)
Huomioithan että valokuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä pitää olla julkaisulupa ja osallistuessasi kilpailuun annat Foibekartanolle luvan julkaista kilpailukuvan eri medioissa.

Ei muuta kun kamera, kynä tai pensseli käteen ja nauttimaan syksyn tulosta!

 

Radio Foibekartano on Youtubessa kaikkien katsottavissa oleva ohjelma, joka lähetetään suorana joka tiistai klo 10 Foibekartanon omalta Youtube-kanavalta. Radio Foibekartano sai alkunsa huhtikuussa 2020, yhtenä väylänä poikkeusajan yhteydenpitoon. Lähetyksissä kerromme esimerkiksi lähiviikkojen tapahtumista, jaamme hyvän mielen uutisia sekä mielenkiintoisia kulttuurivinkkejä. Tärkein osa ohjelmaa ovat kuitenkin asukkaidemme lähettämät tai saamat tervehdykset. Terveisiä voi lähettää muille asukkaille, meille työntekijöille, muualla asuville läheisille tai kelle vaan!