Julkaistu 27.7.2021

Lähihoitaja, tule Hyvän elämän valmentajaksi Foibekartanolle

Ilomme on Foibekartanolla on mahdollistaa ikäihmisten hyvä ja merkityksellinen elämä. Tinkimättömästi ja edelläkävijän rohkeudella luomme elämyksiä ja rakennamme yhdessä hyvää arkea ja juhlaa asukkaillemme. Kartanon pihapiiri ja vaihtuvat vuodenajat tarjoavat upeat puitteet Hyvän elämän palvelutalossa asuville (tehostettu palveluasuminen) ikäihmisille.

Etsimme reippaaseen ja iloiseen joukkoomme lähihoitajaa, Hyvän elämän valmentajaa. Aikaisempi kokemus vanhuspalveluista ja ikäihmisten hyvän arjen mahdollistamisesta katsotaan eduksi. Työhösi kuuluu perus- ja sairaanhoito sekä yhteistyötä läheisten, lääkärin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Ennen kaikkea arvostamme sitä, että sinulla on oikea asenne ja olet halukas oppimaan uutta. Meillä Foibekartanolla toimitaan valmentavan työotteen mukaan sitä jatkuvasti kehittäen - keskeistä on ikäihmisen kunnioitus, osallistuminen ja mahdollisuuksien avaaminen. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet rohkea ja hyvä tyyppi! Sinulla on suuri sydän ja haluat olla mukana yhdessä asukkaidemme ja heidän läheistensä kanssa kehittämässä hyvän elämän vanhuspalveluja. 

Strategiamme mukaisesti ikäihminen näkyy ja kuuluu niin Foibekartanolla kuin laajemminkin yhteiskunnassa. Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja edellytämme sinulta kiinnostusta someviestintään. Meidät löydät Twitteristä, Facebookista, Youtubesta ja nettisivuiltamme ( www.foibekartano.fi). Foibekartanon alueella on kotieläimiä, kuten kanoja, kissoja, koiria, jättikaneja, kesäisin myös lampaita ja päätalolla pienessä sisäpuutarhassa akvaariokaloja. Eläimistä huolehtiminen asukkaiden kanssa kuuluukin jokaisen kartanolaisen työnkuvaan.

Lisätietoja asiasta:

Johtaja, Hyvän elämän palvelutalo,

p. 0503252373, salla.seppanen@foibekartano.fi