Julkaistu 8.7.2021

Hei, sinä kehittäjähenkinen fysioterapeutti, tule Foibekartanolle edelläkävijöiden joukkoon Hyvän elämän valmentajaksi

Foibekartano (Diakoniasäätiö Foibe, Foibe Oy) elämyksellisenä kyläyhteisönä tarjoaa merkityksellisyyttä ja hyvän elämän edellytyksiä ikäihmisille. Tinkimättömän edelläkävijän rohkeudella rakennamme yhdessä hyvää arkea ja juhlaa kartanon asukkaiden ja lähiseudulla asuvien kanssa. Kartanon pihapiiri ja vaihtuvat vuodenajat tarjoavat tähän upeat puitteet. Foibekartanolla valmentava työote on arvokasta vanhuutta tukevaa ja digitaalisessa maailmassa nähdyksi tulemista korostavaa.

Kutsumme kehittäjämieliseen ja iloiseen joukkoomme fysioterapeuttia työpariksi fysioterapeuttikollegalle. Tarjoamme vakiintuneen, mutta laajenevan asiakaskunnan. Yksilö- ja ryhmämuotoinen fysioterapia, allasterapia ja etäkuntoutuksen muodot ovat kasvavia palvelumuotoja Foibekartanolla. Kartanon päätalolla sijaitseva kuntosali on räätälöity lääkinnällisen kuntoutuksen tarpeisiin ja esteetön uusittu lämminvesialtaamme mahdollistaa monipuolisen allasterapian. Valtaosa asiakkaista hakeutuu meille Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen maksusitoumuksella. Asiakasjoukko koostuu nuorista, keski-ikäisitä ja ikäihmisistä.   

Mikäli olet kokenut aikuisneurologisen ja geriatrisen kuntoutuksen ammattilainen ja sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys asiakkaan hyvästä arjesta, sovit varmasti kehittäjäorganisaatioomme. Olet taitava itsenäinen toimija ja samalla halukas kehittämään edelläkävijän markkinointihenkisellä otteella laajenevaa toimintaamme.

Strategiamme mukaisesti ikäihminen näkyy ja kuuluu niin Foibekartanolla kuin laajemminkin yhteiskunnassa. Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja toivomme sinulta kiinnostusta some- ja markkinointiviestintään. Meidät löydät Twitteristä, Facebookista, Youtubesta ja nettisivuiltamme (www.foibekartano.fi). Foibekartanon alueella on kotieläimiä, kuten kanoja, kissoja, koiria, jättikaneja, kesäisin myös lampaita ja päätalolla pienessä sisäpuutarhassa akvaariokaloja. Eläimistä huolehtiminen yhdessä asukkaiden kanssa on osa Foibekartanon arkea.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen ja mielellämme kuulemme palkkatoiveesi. Foibekartano on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Teemme rekrytoinnin yhteistyössä  InHunt Groupin kanssa

Täytä hakemus tästä