Julkaistu 1.10.2021

 

Foibekartanon johtoryhmä vahvistuu, KTM Tiina Marttinen on nimitetty viestintä- ja markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Foibekartanon johtoryhmään on 1.10.2021 alkaen nimitetty viestintä- ja markkinointijohtajaksi KTM Tiina Marttinen. Tiina Marttisen vastuulla on Foibekartanon viestintä, markkinointi, brändin kehitys ja asiakaskokemus. Aikaisemmin Marttinen on toiminut mm. Terveystalon markkinointijohtajana vastaten terveyspalveluyrityksen markkinoinnista ja brändin kehityksestä.

Foibekartanon tavoitteena on tarjota parasta ikäihmisten asumista, huolenpitoa ja elämyksellistä hyvää elämää. Olemme vuosien ajan tinkimättömästi kehittäneet hyvän elämän yhteisöä, kotia, jossa voi asua oman tilanteen mukaan valitsemiensa palveluiden ja tuen äärellä vuokralla, omistusasunnossa tai palvelutalossa. Tiina tuo mukanaan vahvaa osaamista markkinoinnista ja viestinnästä sekä brändin rakentamisesta, ja on omalta osaltaan mahdollistamassa Foibekartanon kasvua ja kehitystä, sanoo Foibekartanon toimitusjohtaja Ulla Broms.

Olen saanut seurata Foibekartanon merkityksellistä työtä vuoden alusta lähtien Advisory Boardin näkökulmasta. Foibekartanon hyvän elämän yhteisössä kantavana ajatuksena on yhteisöllisyys ja yhteisön hyvinvointia lisäävä merkitys, ja täällä ikäihmisen hyvä elämä mahdollistetaan oikealla asenteella. Jokainen meistä haluaa viettää elämänsä viimeiset vuodet ja vuosikymmenet täysipainoisesti elämästä nauttien. Sen vuoksi onkin merkitystä, millaisia hoivapalveluja ikääntyville tarjotaan. Olen saanut nähdä ja kokea, että täällä yrityksen arvot toteutuvat käytännössä. On hienoa päästä mukaan tähän hyvän elämän yhteisöön ja kehittämään Foibekartanon toimintaa, sanoo Tiina Marttinen.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ulla Broms

Foibekartano

puh. +358 40 589 6788

ulla.broms@foibekartano.fi

 

Tiina Marttinen

puh. + 358 400 252337

tiina.marttinen@foibekartano.fi

 

Foibekartano lyhyesti:

Vantaan Asolassa sijaitseva Foibekartano on Hyvän elämän yhteisö, joka tuo iloa asukkaidensa arkeen ja juhlaan. Yhteisössä asuu noin 300 ikäihmistä ja lukuisia lemmikkejä. Diakoniasäätiö Foibe on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhteisö, jossa työskentelee 130 ammattilaista. Foibekartanon muodostavat emoyhtiö Diakoniasäätiö Foibe sr, joka omistaa kartanon alueen kiinteistöt sekä Foibe Oy, joka vastaa Hyvän elämän palvelutoiminnasta.