Hyvän Elämän Kotipalvelut

Hyvän Elämän Kotipalvelut

Hyvän Elämän Kotipalvelut tukevat sinua arjessa ja tuovat mukaan Foibekartanon yhteisöön.

Mahdollistamme enemmän hyviä ja merkityksellisiä hetkiä arjessasi. Haluamme tukea kuntoutumistasi, saada sinut liikkeelle ja houkutella mukaan sosiaaliseen yhteisöön ja Foibekartanon elämään. Mahdollistamme osallistumisesi yhteisiin hetkiin kartanon sydämessä!

Hyvän Elämän Kotipalveluiden ytimessä on hyvä ja elämyksellinen arki. Arki helpottuu palvelujen tuella. Säännöllisestä tuesta sovitaan kanssasi elämäntilanteesi mukaan.

Kannustamme ja autamme lähtemään ulos ja liikkeelle Hyvinvointihotelliin. Kotipalvelut laajenevat oman kodin ulkopuolelle ja näin kuntoutuminen hyvään ja onnelliseen elämään vahvistuu.

Hyvän Elämän Kotipalveluiden asiakkuus alkaa yhdessä laadittavalla Hyvän Elämän suunnitelmalla. Haluamme tietää, mitkä asiat ovat sinulle merkityksellisiä, jotta osaamme ottaa ne arjessa huomioon. Haluatko esimerkiksi, että haemme sinut saunomaan? Vai haluatko ennemmin muistutuksen päivän konsertista? Keskustelussa kartoitetaan myös asioita, jotka mahdollistavat hyvän elämän kotona.

Hyvän Elämän Kotipalvelut sisältäen päivittäin tarvitsemasi valmentajan tuen tilanteesi mukaan 890,00 € / kk. Hintaan sisältyy myös herkullinen Hyvän Elämän aamiainen ravintola Flyygelissä.

Ravintola Flyygelissä on pannu kuumana aina aukioloaikoina. Tule kahville kanssamme vaikka monta kertaa päivässä! Tapahtumat virkistävät arkea ja tulemme tarvittaessa hakemaan sinut kartanon tapahtumiin, AamuTV-lähetykseen ja jumppaan sekä hengellisiin tapahtumiin. Foibekartanon järjestämät omat tapahtumat ovat asiakkaillemme maksuttomia. Omatoiminen saunailta rentouttaa mukavasti kartanokorttiasiakkaiden omalla vuorolla, samoin kuukausittaiset koti-illat takkatulen ääressä. Kuntosali ja lämminvesiallas ovat käytettävissäsi omatoimiseen harjoitteluun, virkistäytymiseen ja rentoutumiseen maksutta aina aukioloaikoina.

Autamme perusterveydenhuollon palveluiden ajanvarauksissa ja tilaamme tarvittaessa taksin vastaanotolle.

Hyvän Elämän Valmentajan vastaanotto

Valmentajan vastaanotto on avoinna joka päivä. Vastaanotolle voi tulla ilman ajanvarausta, ja tarpeen vaatiessa valmentaja tulee myös kotikäynnille. Kotipalveluiden asiakkaille vastaanotto on aina maksuton.

Hyvän Elämän kotikäynnit

Hyvän Elämän kotikäynneistä sovitaan elämäntilanteesi mukaan aina kuukaudeksi kerrallaan. Kotikäynneillä huolehditaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistasi, kuten tarvitsemistasi avusta aamulla, pukeutumisessa ja ruokailujen järjestämisessä sekä lääkehoidosta ja näytteenotoista. Kotikäynteihin voidaan yhdistää myös ulkoilua tai muuta toiveidesi mukaan.

Hyvän Elämän Tabletit & Tabletit

Tabletteja on monenlaisia. Haluamme avata asiakkaillemme ovia digitaaliseen maailmaan, ja sen vuoksi palveluun kuuluu myös asukkaan käyttöön annettava tablettitietokone. Tabletin avulla saat yhteyden henkilökuntaan esim. chatin, sähköpostin tai Skypen välityksellä. Tabletin kautta voit myös seurata kartanon AamuTV-lähetystä Periscopessa ja osallistua jumppaan kotonasi.

Autamme myös perinteisten tablettien eli lääkehuollon hoitamisessa tarpeesi mukaan kotona tai valmentajan vastaanotolla.

Kotikylpylä & Saunaillat

Suihkunraikkaana on mukava lähteä vaikka kahville kartanon sydämeen! Hyvän Elämän kodinhengettäremme auttavat peseytymisessä ja loihtivat samalla vaikka kampauksen viikonlopuksi. Heidän hyvinvointikoristaan löytyvät ihanat tuoksusaippuat sekä teelajitelma suihkun jälkeisiin rentouttaviin hetkiin.

Yhteinen saunailta kartanon sydämessä lämmittää mieltä ja kehoa. Saunasta löytyvät tunnelmaan sopivat pesuaineet ja saunan jälkeen nautitaan yhdessä saunajuomat.

Kuljetaan yhdessä

Haluamme kannustaa ja tukea Hyvän Elämän Kotipalveluiden asiakkaita lähtemään ulos ja liikkeelle. Tulemme hakemaan sinut mukaan kartanon tapahtumiin, syömään, kuntosalille ja uimaan tai saunailtaan. Voimme lähteä yhdessä myös kauppareissulle ja muille asioille.

Asiakkaan hakeminen kotoa mukaan kartanon elämään on olennainen osa Hyvän Elämän Kotipalvelut -konseptia, jonka vuoksi asiakkaamme asuvat Foibekartanolla tai sen läheisyydessä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Kartanon kahvihetki

Tallenna