Hyvän Elämän Palvelutalo

Koti Hyvän Elämän Palvelutalossa

Kun avuntarve kasvaa on yksinasumisen sijaan parempi asumisvaihtoehto koti Foibekartanon Hyvän Elämän Palvelutalossa. Kotitaloissa Hyvän Elämän Valmentajat (hoitajat) huolehtivat asukkaiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta ympäri vuorokauden. Kyseessä on ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen.

Foibekartanossa Hyvän elämän palvelutalo koostuu kolmesta kotitalosta: kotitalo 1 (32 asukasta), kotitalo 2 (30 asukasta) ja kotitalo 3 (52 asukasta).

Vuorokausihintaan sisältyy hoito ja huolenpito, kaikki ateriat ja monipuolinen, elämyksellinen ohjelma. Hinnat määräytyvät tulojen mukaan. Tämän lisäksi asunnosta maksetaan vuokraa. Vuokraan ja hoitoon on mahdollista saada Kelan tukia.

File 30.8.2016 10.07.14

Mikäli sinä, tai läheisesi haluaa tänne asukkaaksi, voitte ottaa yhteyttä Vantaan kaupungin seniorineuvontaan, jos tuleva asukas on vantaalainen.

Tämän lisäksi meillä on palvelusetelisopimukset Vantaan kaupungin, Tampereen, Espoon ja Helsingin kanssa. Ja löydätte asiasta lisää kyseisten kaupunkien nettisivuilta.

Seniorineuvonta Vantaa:

09 8392 4202 (arkisin klo 8.15-16)

sähköposti: palvelutarpeen.arviointi@vantaa.fi

http://www.vantaa.fi/terveys-_ja_sosiaalipalvelut/ikaantyneiden_palvelut/neuvonta_ja_palveluohjaus/seniorineuvonta

Palvelusetelit:

Foibekartanolla on palvelusetelisopimukset Vantaan, Tampereen, Espoon ja Helsingin kaupunkien kanssa. Alla olevan linkin takaa löydät lisätietoja Vantaan kaupungin palvelusetelikäytännöistä.

http://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/organisaatio/sosiaali-_ja_terveydenhuollon_toimiala/yksityiset_palvelut/palvelusetelit

Kotialoissa eletään yhdessä arkea ja  juhlaa. Elämykset, yhdessäolo ja erilaiset tekemiset ylläpitävät kuntoa.

File 30.8.2016 10.08.09

Kuka haluaa seurustella, kuka ulkoilla, kuka jumpata, kuka askarrella tai kuunnella musiikkia. Hyvän Elämän Valmentajat mahdollistavat kotitaloissa asukkaiden ”omannäköistä” Hyvää Elämää ja aitoa osallisuutta.

Koko Foibekartanon väki kokoontuu säännöllisesti yhteen kartanon ravintolaan tai pihamaalle, kun on aihetta juhlaan tai kun ohjelmassa on konsertteja, teatteriesityksiä tai vaikkapa kanalan avajaiset.

IMG_20150715_134718

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna