Kuntokartanon palvelut

Kesäaamuna kukko kiekaisee kartanolla! Uusi päivä on alkanut. Tuoreista munista valmistettu munakas ja vasta leivottu leipä tuoksuvat kartanokahvilassa. Aamu-uinnin jälkeen on mukava istahtaa auringon lämpöön nauttimaan aamiaista mukavassa seurassa ja katsella kanoja ruokkivia lapsia. Täällä on hyvä olla.

Vietä vaikka kokonainen päivä Foibekartanolla virkistyen ja nauttien! Aloita päiväsi herkullisella aamiaisella, nauti ulkoilusta ja kuntoilusta, hyvästä ruoasta, hemmottelusta ja lämmöstä. Rentoudu hieronnassa, kaunistu kampaajalla tai nauti Hannan ihanasta jalkahoidosta! Päivä kartanolla on täynnä elämyksiä ja nautintoja!

Tutustu nyt Kartanokortteihimme!

Kolme eri tasoista korttia avaavat nyt Foibekartanon elämykset ja palvelut jokaiselle. Tervetuloa nauttimaan Hyvästä Elämästä!

Tai nauti Hyvinvointihotellin DaySpa:ssa vaikka kokonainen päivä!

LIIKU JA NAUTI

Foibekartanossa voi harrastaa monenlaista liikuntaa ja nauttia erilaisista kuntouttavista ja virkistävistä hoidoista. Kartanon sydämessä on kuntosali ja lämminvesiallas, sekä fysioterapia– ja hierontapalvelut. Jalkaterapeuttimme Hanna ja parturikampaajamme Jenni hoitavat ja hemmottelevat asiakkaita päästä varpaisiin. Nautinnon kruunaa herkullinen lounas kartanon ravintolassa tai kahvikupponen kahvilassa!

Ajanvaraukset:

Parturi Kampamo Sakset & Kärki, Jenni Kärki p. 09-851 85212 tai 044 9879010, avoinna arkisin 9.30-17 (Muina aikoina sopimuksen mukaan).

Jalkaterapeutti Hanna Pellinen p. 044-3009557 tai Foibekartanon toimisto 09-851 851.

fysioterapia4

KUNTO KOHOLLE KUNTOSALILLA

Viihtyisä ja rauhallinen kuntosali kutsuu omatoimiseen ja ohjattuun kuntoiluun. Salilla kokoontuu mm. tasapainoryhmiä, tiistaisin ja torstaisin kotitalojen omat ryhmät, ja perjantaisin senioreiden avoin Huippu fiilis -kuntosaliryhmä klo 9.30-10.30. Hinta 5 krt 42,50 €. Ilmoittautua voi toimistoon, p. 09-851 851, toimisto@foibe.fi. Kysy myös uusia ryhmiä!

Kun haluat harjoitella omatoimisesti kuntosalilla, kannattaa ennen harjoittelun aloittamista varata aika Lauralle tai Suville toimistosta harjoitteluohjelman tekoa varten! Fysioterapeutti neuvoo tekemään liikkeet oikein ja näin saavutat varmimmin tuloksia!

Kuntosali1
Kartanon kuntosali on valoisa ja viihtyisä
Fysioterapia1
Fysioterapeutin ohjauksessa on hyvä harjoitella

 

 

 

 

 

 

 

 

KARTANON PUISTOON ULKOILEMAAN

Kartanon puisto tarjoaa ulkoiluelämyksiä kaikenikäisille jokaisena vuodenaikana. Tervetuloa lenkkeilemään tai vaikkapa sauvakävelemään. Sauvoja saa lainaan toimistosta! Kesäkanala avataan toukokuussa, joten suunnistapa lenkilläsi sinne ihastelemaan kanoja ja tipuja. Kartanon pihapiirissä kesälampaat tervehtivät liikkujia iloisesti määkimällä!

fysioterapia 3

LÄMMINVESIALLAS ON KARTANON KEIDAS

Foibekartanon uima-altaalla on ihana rentoutua lämpimän veden syleilyssä ja nauttia hemmottelevasta vesihieronnasta. Vesi on aina n. 32 asteista, joten vilu ei varmasti yllätä! Ui ja nauti omatoimisesti tai osallistu virkistävään ohjattuun vesijumppaan!

Tästä löydät lisää tietoa uimisesta ja vesijumpista.

Uima-altaan aukioloajat

Virkisty vedessä

Pekka_Tunturi
Vesijumppa virkistää
Fysioterapia
Suvin kanssa altaalla
DSC00675
Uima-allas on kuntokartanon keidas

Vinkkejä kaikille kartanolla kuntoileville:

Kahvittele vaihteeksi raikkaassa ulkoilmassa! Saat kahvilasta juomat ja kahvileivät mukaan piknik-korissa!

Yhdistä kuntosalikäynti rentouttavaan uintiin ja nauti vielä löylyt päälle!

Kuntoilemaan ja virkistymään ovat tervetulleita ihan kaikki vauvasta vaariin!

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Foibekartano